Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Η δικαιοσύνη είναι τυφλή...όχι χαζή

Την  Πέμπτη 21/6/2018 στις 11:00 π.μ στην σχολή Ευελπίδων στο κτήριο 10 θα καταθέσει ο Αρτέμιος Σώρρας με έγγραφη κατάθεση, για μια μηνυτήρια αναφορά που του έγινε από κάποιον....δημοσιογράφο (?) Στεφανόπουλο....εξ Αμερικής....!!!!
Το ένταλμα σύλληψης δε αυτό, εκδόθηκε στις 16/6/2018 (!!!!!)
Για την ίδια υπόθεση κλήθηκαν άλλα επτά μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ.!!!
Ωστόσο και οι επτά, μετά την κατάθεση τους αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς στην κατηγορητήριο αναφορά, δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό ούτως ώστε να τους απαγγελθεί κατηγόρια...!!!
Με πάνω απο20.000 σελίδες απο ανυπόστατες κατηγορίες προσπάθησαν να στήσουν την δικογραφία ...αλλά η δικαιοσύνη είναι τυφλή...όχι χαζή...!!!!
Το ίδιο και η πλειοψηφία των Ελλήνων που έπαψε να καταπίνει αμάσητο οτι σερβίρουν τα Μ.Μ.Ε και βλέπει πια την υπόθεση με άλλο μάτι...καταλαβαίνοντας οτι ο Αρτέμης ο Σώρρας μόνον απατεώνας δεν είναι ...!!! 
Ο πόλεμος κατά του Αρτεμίου Σώρρα, ειναι καθαρά πολιτική δίωξη..!!!
Στο πρόσωπο του κτυπούν την Ελλήνων Συνέλευσις και κατα συνέπεια όλους τους Έλληνες...!!!
Το άδικο ακόμα και με λαβωμένη την δικαιοσύνη στάθηκε έως τώρα αδύνατον να συμβεί,καθώς δικαιοσύνη είναι αρετή και θα βρει τον δρόμο της...!!!!
Είναι επιτακτική ανάγκη να κάνουμε την παρουσία μας αισθητή αύριο στην ελπίδων ...!!!
Και ολοι οι Έλληνες την ιστορική αυτήν ημέρα να δείξουμε στον πλανήτη όλο, αλλά στους δικαστές μας κυρίως...οτι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν καθώς έχουν σύσσωμη όλη την Ελλάδα στο πλάι τους...!!!

Η δικαιοσύνη θα λάμψει άλλη μια φορά...!!!
Και θα είμαστε όλοι εκεί...!!!!



Ο ΑΡΤΈΜΗΣ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΉ.....ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΩΣ ΤΟ ΤΈΛΟΣ.....!!!!

Απο αυριο.... ολοι μαζι....!!!!!!
Να εισαι κι Ε.ΣΥ...!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια: