Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε ... Την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΊΑ....!!!!

Είμαστε πολλοί και ερχόμαστε.....(οπως αρμόζει στο γένος μας...)
Ενωνόμαστε την κατάλληλη ωρα......και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε...!!!!!
Εμεις είμαστε το ποτάμι...!!!!
Και το ποτάμι αυτο γίνετε ολο και πιο ορμητικό....μέρα με την μέρα....ώρα την ώρα.....για να ξεπλένουμε ολες τις βρομιές, όλων όσων ασέλγησαν επάνω στα ιερά και τα όσια των Ελλήνων...!!!!!
Κάποιοι παίζουν μαζί μας...και ήρθε η ωρα να πληρώσουν....... για οσα εγκλήματα έχουν πράξει...!!!
Ωστόσο  δεν είναι ο στόχος μας να τιμωρήσουμε τους προδότες.....αλλα η ελευθερία της χώρας μας...!!!


Σήμερα παίζουν με την νοημοσύνη μας (άλλη μια φορά) με ζήτημα ζωτικής σημασίας για την χώρα και εμάς τους ίδιους φυσικά. Το όνομα Μακεδονία έχει παραδοθεί στους Σκοπιανούς από το ...1959 αν δεν κάνω λάθος και από τον Καραμανλή τον Κώστα....μέσω βασιλικού ΦΕΚ κύριοι.....Τώρα εν μέσω μνημονίου που έχουμε παραδώσει την εθνική μας κυριαρχία ...( όχι εμείς άλλα οι πουλημένοι προδότες το κάνανε αυτό....) Τώρα (ΒΆΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ) ήρθε η ώρα να δώσουμε και τα εδάφη μας στους Σκοπιανούς.... Οι σκοπιανοί κάνουν δημοψήφισμα για το ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ όνομα.....Οι Ελληνες έχουν υποχρέωση να δεχτούν οτι πουν οι κυβερνώντες..... Ρε που τα λέτε αυτά...???? Οι σκοπιανοί...!!!! Αυτοι που διεκδικούν από εμας...έχουν δικαιώματα για τα παράλογα αιτήματα τους.... Αλλά εμείς...!!!!! Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι κυβερνώντες τάχα αποφασίσουν...??? Αυτό δεν είναι αδικία Ελληνα....??? Σαφώς και είναι... !!! Για ένα επαχθές χρέος...Έχουν παραχωρήσει την κυριαρχία της χώρας μας για 99 χρόνια οριστικά και αμετάκλητα....!!! Άνευ όρων....!!! Δεν υπάρχει κανένα πολιτικό κόμμα, αυτή τη στιγμή, που να μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση....!!! Όποιο κόμμα και να βγει....θα είναι η συνέχεια του προηγούμενου.... Θα είναι η συνέχεια της εταιρείας: Ελληνική δημοκρατία της Ελλάδος.
Η Ελλήνων Συνέλευσης ( Ε.ΣΥ ) είναι μονόδρομος γιατί μόνον με την Ελλήνων συνέλευσης και με την συνένωση των Ελλήνων... μπορούμε να κάνουμε...κάθετη χρηση κυριαρχίας... πηγαίνοντας σε εθνοσυνέλευση.... Στην πέμπτη εθνοσυνέλευση....αυτή που δεν ολοκλήρωσε ο Καποδίστριας....για να καταργήσουμε αυτό το τυραννικό κράτος. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε το νέο κράτος των Ελλήνων.... Την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΊΑ....!!!! Να καταργήσουμε το κράτος εταιρεία που έχουν φτιάξει για να μας διοικούν και να μας δυναστεύουν..... Να δημιουργήσουμε το ελεύθερο κράτος του Ελληνικού Έθνους.!!! Και όλα αυτά ειρηνικά χωρίς να ανοίξει μύτη...!!! Όλα είναι με το μέρος μας αλλά μας τα κρύβουν. Ωστόσο......Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση.... Σήμερα....Δίνουν τη Μακεδονία...Σε λίγα χρόνια...Θα δώσουν τα νησιά μας με πρώτη τη Λέσβο.... Όλοι οι Ελληνες πρέπει να δηλώσουν ότι είναι Ελληνες σε ένα γραφείο της Ελλήνων Συνέλευσις.... Ε.ΣΥ. Παράδοξο δεν είναι ρε Ελληνα να πρέπει να δηλώνεις ότι είσαι Ελληνας...??? Και όμως δε γίνεται αλλιώς.... 5 εκατομμύρια να βγούμε στους δρόμους τίποτα δεν γίνεται....Έχουν τον τρόπο αυτοί να ξεγλιστρούν από τέτοιες καταστάσεις...
Πρέπει να παίξουμε με τους δικούς τους κανόνες...
Εμπιστοσύνη πλέον σε κανέναν.
Ενημερωθείτε όλοι οι Ελληνες σε ένα γραφείο της ΕλλήνωνΣυνέλευσις...
Μετά πάρτε θέση....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: