Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Xίου μου, το χούι σου ....!!!!

H Ελλήνων Συνέλευσις είναι όλων των Ελλήνων και έχει στηθεί επάνω σε ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ....!!!
Όλοι οι Ελληνες, έχουν ίσια δικαιώματα και η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους...!!!
Κανένα παράσιτο ωστόσο δεν μπορεί να βλάψει τον οργανισμό των Ελλήνων κι αυτό γιατί οι αξίες οι αρχές, άλλα και οι πολιτειακοί νόμοι, τα αποβάλουν με μαθηματική ακρίβεια...!!!
Δεν είναι τυχαίο οτι κάποιοι που ήταν μέλη της Ελλήνων συνέλευσις, διαγράφηκαν απο μέλη μας...!!!

Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε αυτο το γεγονός...!!!
Απο την στιγμή που η πόρτα ειναι ανοιχτή για όλους τους Συνέλληνες που ενώνονται στον σκοπό και τον στόχο, μπαίνουν και προδότες και άλλοι περίεργοι και όλοι... μα όλοι ...παίρνουν αυτό που τους πρέπει, βάση του ΑΞΙΑΚΟΥ αλλα και του καταστατικού της Ε.ΣΥ...!!!

Οι γελοιότητες ωστόσο του Χίου, ξεπερνάνε κατα πολύ άλλα παπαγαλάκια του καθεστώτος, αλλα και υποβαθμίζουν τους τηλεθεατές του (οχι όλους φυσικά) που δίνουν βάση σε αυτές τις γελοίες ψευτιές που παρουσιάζει ως ειδήσεις...!!!
Ο Αρτέμης Σώρρας στο ηχητικό, απαντά όπως είναι ορθόν στον παπαγάλο Χιου....!!!!!
Άσπονδοι φίλοι των ΜΜΕ....
Καλό θα είναι να ξέρετε, οτι η διασπορά ψευδών ειδήσεων τιμωρείται...κι μεις το γνωρίζουμε....το οτι δεν μιλούσαμε ως τώρα δεν σημαίνει οτι δεν θα αντιδράσουμε την δεδομένη στιγμή...!!!
Απλα περιμένουμε να ρίξετε την λάσπη σας για να βγείτε στην ΄΄φορα΄΄ 

Κοινώς...να ξεβρακωθείτε στα μάτια των Ελλήνων...!!!
Που μπορεί να μην έχουν πάρει ακόμα ανοικτά θέση...αλλα έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν οτι κάτι δεν πάει καλά με εσάς....αλλα και με ολη αυτη την προσπάθεια που κάνετε να πολεμήσετε τον Αρτέμη τον Σώρρα και μέσω αυτού την Ε.ΣΥ...!!!
Γιατί ενώ εσύ νομίζεις οτι ο στόχος τους είναι ο Αρτέμης...ο στόχος τους είναι η συνέλευσις των Ελλήνων....Ε.ΣΥ δηλαδή...!!!!

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: